fbpx SEED hírlevél - 2011. június 21. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2011. június 21.

Hírlevél sorszáma: 
84
Kiküldés dátuma: 
2011. június 21, kedd
   
84. szám, 2011.06.21.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

A SEED Alapítvány ismét felelős nagyvállalattal működik együtt a vállalkozónők érdekében

Nehezebb az élete egy vállalkozónak, ha nő? Hogyan lehet összehangolni a munkát és a magánéletet? Muszáj választani az üzleti sikerek és a családi élet között? Hogyan lehet ügyesebben gazdálkodni az idővel, milyen praktikák vannak? Miben könnyítheti meg a mobiltechnológia az üzletasszonyok életét? Mit tanácsolnak a sikeres vállalkozónők és a szakértők? Ezeket a kérdéseket állítja középpontba alapítványunk és a Telenor Zrt. szakmai rendezvénye Részletek...

Ősszel is folytatódik a Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek program

2011. szeptember 8. és október 21. között Debrecenben, 2011. október 27. és december 9. között pedig Budapesten indul újabb 12 napos vállalkozói kompetencia¬fejlesztő tréning nőknek. Részletek a debreceni képzésről, részletek a budapesti képzésről.

Alapfokú szellemi tulajdon védelmi tanfolyam vállalkozóknak

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a – korábban is létező közép- és felsőfokú iparjogvédelmi képzései mellett – elindította az alapfokú iparjogvédelmi ismeretek képzését is, amelynek a vállalkozók a célcsoportja. A képzés elvégzői tisztában lesznek azzal, hogy milyen lehetőségeik vannak szellemi tulajdonaik megvédésére, illetve segítséget kapnak abban is, hogy hogyan tartsák tiszteletben mások szellemi tulajdonát. Részletek...

Tegye eredményesebbé az év második felét!

A siker kulcsa: kommunikálja lehetséges vevői felé szakmai tudását, termékei értékét, előnyeit. Szerepeljen a Magyar Üzleti Világ online és nyomtatott magazinjában, és olvasson értékorientált vállalkozókról, sikeres üzleti sztorikról és tanulságos stratégiákról.

Bővebb információ: http://www.uzleti-vilag.hu/MUV_elofizetes

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@lists.hungary.com címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.