fbpx SEED hírlevél - 2012. szeptember 19. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2012. szeptember 19.

Hírlevél sorszáma: 
106
Kiküldés dátuma: 
2012. szeptember 19, szerda
   
106. szám, 2012.09.19.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

„Dobbantó, pénzügyekről nőknek” tréning indul Budapesten a Budapest Bank támogatásával

Elgondolkodott már azon, milyen jó lenne saját vállalkozást indítani?
Szeretne önálló lenni, hogy szabadon gazdálkodhasson idejével?
Van egy jó üzleti ötlete, amelyet csak azért nem valósított meg idáig, mert úgy érezte, nincs meg a kellő tudása, hogy belevágjon?
Esetleg szeretne új lendületet adni már meglévő cégének?

A „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program keretében újabb 12 napos kompetenciafejlesztő tréninget indítunk október 29-én vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőknek Budapesten.

 Részletek...

 

A SEED a Climate-KIC hivatalos magyarországi partnere!

A Climate-KIC az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) 2010-en létrehozott szervezete, melynek célja az innováció ösztönzése az éghajlatváltozás mérséklésére, a magán-, köz- és felsőoktatási szektor európai partnereinek összefogásával. Célja, hogy a globális klímaváltozás kihívásaival szembesítse az embereket, a termékeket, a vezetői szinteket. A SEED feladata a magyarországi konzorciumon belül a klímavédelmet, az energiahatékonyságot, illetve fenntartható fejlődést bármilyen innovatív módon segítő vállalkozások megtalálása és fejlesztése lesz. További információért látogasson el a Climate-KIC oldalára: http://www.climate-kic.org

 

3 lépéssel a többiek előtt - Vállalkozónői Fórum

MENTOR-NET program keretén belül szeptember 20-án Kecskemétre várjuk azokat, akiket érdekel, mi az a 3 lépés, amivel megelőzhetik a konkurenciát. A rendezvényen szakértő előadóink segítségével keressük a választ többek között arra, mire használható az internetes kommunikáció egy vállalkozás mindennapjaiban, hogyan váltható profitra ez a csatorna? Megtudhatjuk továbbá, hogy egy felkészült és összehangolt csapatnak milyen szerepe van a vállalkozás sikerében. Jogi szakértőnk szemléltető és tanulságos példákat is felvonultatva segítséget nyújt a vállalakozás jogi kérdéseinek tisztán látásához.

 Részletek...

 

Visszavárják a munkába a kisgyermekeseket, indul a GYEREVISSZA program!

Kétszáz, jelenleg még GYES-en és GYED-en lévő szülő mehet vissza felkészülten dolgozni munkahelyére vagy alapíthat saját vállalkozást egy most induló új programnak köszönhetően. A SEED Alapítvány a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal és a Tudatos Életért Egyesülettel közösen valósítja meg ősztől azt az uniós finanszírozású projektet, amelynek keretében képzésekkel és más szakmai támogatással segítik elő a jelenleg még gyermekgondozási ellátásban részesülő kisgyermekes szülők vállalkozói illetve alkalmazotti visszatérését. A GYEREVISSZA című programba a munkáltatói oldalról 150 céget is bevonnak. Az érdeklődő leendő munkavállalók és a munkáltatók is jelentkezhetnek már a www.seed.hu oldalon, az első képzési program októberben kezdődik.

 Részletek...

 

CSR Hungary Díj 2012

CSR Hungary verseny: "Pályázzon a CSR Hungary Díj 2012 díjra, amely idén már külön kategóriát kínál a kis- és középvállalkozások számára! Részletek itt: http://www.csrhungarydij.eu

 

Budapest Bank - „Üzleti siker honlappal” pályázat

Pályázat kisvállalkozásoknak!

Ha van céges honlapod, és úgy gondolod, hogy átlátható, könnyen kezelhető, tartalmas és sikeresen támogatja az értékesítést – akkor jelentkezz a „Budapest Bank – Üzleti siker honlappal”-díjra!

 Részletek...

 

Alapfokú iparjogvédelmi tanfolyam

 

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala alapfokú iparjogvédelmi tanfolyamot indít.

A képzés két napos, 20 tanórás.

Időpont:

  • 1. nap: 2012. október 30. (kedd)
  • 2. nap: 2012. november 6. (kedd)

A szakvizsga időpontja: 2012. november 13. (kedd)

 Részletek...

 

Nők napja lesz október 3-án a Budapesti Értéktőzsdén

http://blindinvestment.hu/venture/fooldal.php

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@seed.hu címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.