fbpx SEED hírlevél - 2012. szeptember 5. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2012. szeptember 5.

Hírlevél sorszáma: 
105
Kiküldés dátuma: 
2012. szeptember 05, szerda
   
105. szám, 2012.09.05.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

Visszavárják a munkába a kisgyermekeseket, indul a GYEREVISSZA program!

Kétszáz, jelenleg még GYES-en és GYED-en lévő szülő mehet vissza felkészülten dolgozni munkahelyére vagy alapíthat saját vállalkozást egy most induló új programnak köszönhetően. A SEED Alapítvány a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal és a Tudatos Életért Egyesülettel közösen valósítja meg ősztől azt az uniós finanszírozású projektet, amelynek keretében képzésekkel és más szakmai támogatással segítik elő a jelenleg még gyermekgondozási ellátásban részesülő kisgyermekes szülők vállalkozói illetve alkalmazotti visszatérését. A GYEREVISSZA című programba a munkáltatói oldalról 150 céget is bevonnak. Az érdeklődő leendő munkavállalók és a munkáltatók is jelentkezhetnek már a www.seed.hu oldalon, az első képzési program októberben kezdődik.

 Részletek...

Fiatal nők vállalkozói kedvének és motivációjának online felmérése

Ha te is olyan 18-35 év közötti fiatal nő vagy, aki úgy érzed, hogy nem illesz bele az "egy életen át a monitor előtt" típusú munka világába, köztünk a helyed!

KÖZTÜNK A HELYED, ...

  • ...ha szeretsz hozzád hasonló, álmodozó és tenni vágyó nők társaságában lenni!
  • ...ha kész vagy meghallgatni másokat és együtt közös gondolkodással megoldásokat találni!
  • ...ha úgy érzed, hogy többre vagy hivatott, mint amit a társadalom sugall!
  • ...ha már eljátszottál valaha is azzal a gondolattal, hogy saját vállalkozást indíts!

Részletek...

SEED Alapítvány 2012-es felmérése a kis- és középvállalkozások növekedési helyzetéről

Vállalkozása sikeresen vette a 2009-es válság okozta akadályokat és szeretnének sikeresek lenni ebben a folyton változó gazdasági világban? Kérjük, segítse válaszaival Alapítványunk 2012-es felmérését. Célunk a kis- és középvállalkozások (kkv-k) 2009-es gazdasági válság után kialakult helyzetének és növekedési lehetőségeinek felmérése, annak érdekében, hogy hatékonyabban segíthessük a magyar kkv-k fejlesztését a jövőben. Részletek...

3 lépéssel a többiek előtt - Vállalkozónői Fórum

A MENTOR-NET program keretén belül szeptember 20-án Kecskemétre várjuk azokat, akiket érdekel, mi az a 3 lépés, amivel megelőzhetik a konkurenciát. A rendezvényen szakértő előadóink segítségével keressük a választ többek között arra, mire használható az internetes kommunikáció egy vállalkozás mindennapjaiban, hogyan váltható profitra ez a csatorna? Megtudhatjuk továbbá, hogy egy felkészült és összehangolt csapatnak milyen szerepe van a vállalkozás sikerében. Jogi szakértőnk szemléltető és tanulságos példákat is felvonultatva segítséget nyújt a vállalakozás jogi kérdéseinek tisztán látásához.

 Részletek...

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@seed.hu címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.