fbpx SEED hírlevél - 2013. január 21. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2013. január 21.

Hírlevél sorszáma: 
115
Kiküldés dátuma: 
2013. január 21, hétfő
   
115. szám, 2013.01.21.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

Felhívás munkáltatóknak „A vállalati felelősségvállalás emberi oldala” fórum sorozat és támogatott képzésekben való részvételre

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési alapítvány szervezésében 2013-ban szakmai fórum sorozaton és képzéseken vehetnek részt „A vállalati felelősségvállalás emberi oldala” téma iránt érdeklődő cégek, szervezetek. A SEED Alapítvány több mint két évtizedes vállalkozásfejlesztési tevékenységének meghatározó eleme a vállalkozói kultúra fejlesztése, aminek szerves része a társadalmi és környezeti felelősségvállalás tudatos kezelése. Hiszünk benne, hogy a valódi felelősségvállalás saját szervezeten belüli megjelenése elengedhetetlen, így a munkavállalókkal való bánásmód meghatározó jelentőséggel bír. Legyenek Önök is részesei ennek a folyamatnak!

 Részletek...

 

Lezárult az "Önkénteseket keresünk" felhívás

Lezárult az "Önkénteseket keresünk felhívásunk", amelynek célja, hogy olyan fiatalokat találjunk, akiknek van gyakorlatuk interjúkészítésben illetve szívesen vállalnák ezt a a feladatot, mint előttük álló kihívást. Huszonkét jelentkezőre interjúkészítéssel kapcsolatos feladatok várnak a következő napokban, ezzel is bizonyítva rátermettségüket.

 Részletek...

 

Meghosszabbítjuk a "Felhívást családi vállalkozások tulajdonosainak"

Keressük azon családi vállalkozások - amelyekben több generáció dolgozik együtt - tulajdonosait, akik szívesen megosztanák velünk vállalkozásuk történetét, sikereit és kihívásait egy interjú keretében. Példaértékű családi vállalkozásokat mutatunk be ebben az évben interjúkon keresztül.

 Részletek...

 

Dobbantó Klubesemény

A Budapest Bank Zrt. és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány meghívja a „Dobbantó, Budapest Bank - Pénzügyekről nőknek” program vállalkozónőknek szóló szakmai klubeseményére.

A jó honlap ma már szinte elengedhetetlen a vállalkozások számára. Sokszor ez az első kapocs a cégünk és a potenciális vásárlók között, így jelentős hatást gyakorol a rólunk kialakult képre, a vevőkörünk bővítésére. Az internet széleskörű elterjedésével és a vásárlói szokások átalakulásával pedig nemcsak az információszolgáltatásban, hanem az értékesítésben is meghatározó szerepet játszik. A „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program januári klubeseményén megismerkedhettek a jó honlap ismérveivel, a honlaptervezés alapvető kérdéseivel és a sikeres online jelenlét technikáival.

 Részletek...

 

Jelentkezés leendő mentoroknak

Keressük azokat a vállalkozókat, akik tapasztalataikkal mentorként szívesen segítenék kezdő vállalkozók mentorálását, azaz vállalkozásuk elindítását és segítését. A jelentkezés nem jelenti egyben a mentorrá válást. A kiválasztás több lépésben történik, ennek első lépése a jelentkezés. Minden jelentkezőnek válaszolni fogunk a határidő lejárta után. Jelentkezési határidő: 2013. február 15. Online jelentkezés ide kattintva.

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@seed.hu címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.