fbpx SEED hírlevél - 2013. január 9. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2013. január 9.

Hírlevél sorszáma: 
113
Kiküldés dátuma: 
2013. január 09, szerda
   
113. szám, 2013.01.09.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

„Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” képzés indult ismét Budapesten

A SEED Alapítvány boldog és sikerekben gazdag új évet kíván minden hírlevél olvasójának, valamint kis- és középvállalkozónak!

 

 

 

 

 

„Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” képzés indult ismét Budapesten

2013. január 7-én, hétfőn mintegy 22 fővel indult el a Dobbantó képzés, amelyet a Budapest Bank támogatásával valósít meg a SEED Alapítvány. Ez az akkreditált képzés vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőknek szól. A 12 napos kompetenciafejlesztő Dobbantó képzés során a résztvevők elsajátítják a vállalkozás működtetéséhez szükséges alapvető ismereteket.

 Részletek...

 

Az első kommunikációs tréning a Gyerevissza Programban

A SEED Alapítvány a Gyerevissza projekt keretén belül 15 fő számára nyújt lehetőséget a speciális ismereteket adó hat napos családi napközi (CSANA) képzésen. A képzés célja, hogy a résztvevőket felkészítse a családi napközi működtetésére, és kiegészítő szolgáltatásként pedig a házi gyermekfelügyelet szolgáltatására.

 Részletek...

 

 

Felhívás családi vállalkozások tulajdonosainak

Keresünk olyan médiaszakos hallgatókat, akik a SEED Alapítvány megbízásából önkéntes munka keretében szívesen készítenének interjúkat magyar kis- és középvállalkozások tulajdonosaival vállalkozásuk történetéről, sikeréről és kihívásairól. További részletekről a jelentkezés után. Jelentkezési határidő: 2013. január 15. Online jelentkezés ide kattintva.

 

Önkénteseket keresünk

Keressük azon családi vállalkozások - amelyekben több generáció dolgozik együtt - tulajdonosait, akik szívesen megosztanák velünk vállalkozásuk történetét, sikereit és kihívásait egy interjú keretében. Jelentkezési határidő: 2013. január 15. Online jelentkezés ide kattintva.

 

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@seed.hu címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.