fbpx [Seed Hírlevél] SEED Hírek | SEED Alapítvány

[Seed Hírlevél] SEED Hírek

Hírlevél sorszáma: 
9
Kiküldés dátuma: 
2007. szeptember 05, szerda

Kedves SEED Hírlevél Olvasók!

Alapítványunkkal kapcsolatos néhány friss hírt szeretnék megosztani Önökkel.

2007. szeptember 1-től az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány ESÉLY/2007-7143 pályázata jóvoltából új projektet indítottunk "Teremts esélyt magadnak és másoknak!" címmel. A projekt célja a munkaadói oldal leghátrányosabb helyzetű - ugyanakkor számszerűen a legnagyobb - csoportjának, a mikrovállalkozóknak, valamint a munkaerő piacon hátrányos megkülönböztetést elszenvedő munkavállalók egymásra találásának segítése. Részletek az alábbi linken olvashatóak: http://www.seed.hu/cikkek/temm. A projekt részét képezi egy nyilvános fórum működtetése, ahol mikorvállalkozók, munkavállalók és szakértők hozzászólásait, talasztalataiat, javaslatai, kérdéseit egyaránt várjuk. Kérjük látogassa meg, és ajánlja más érdeklődők figyelmébe is a fórumot, amely itt található: http://forum.seed.hu/posts/list/34.page.

2007. október 4-én ismét 12 napos tréninget indítunk vállalkozó vagy vállalkozni készülő nőknek. Részletek itt: http://www.seed.hu/cikkek/mexx_2007

Blogunkban ezúttal Laczkó Zsuzsa osztotta meg kuratóriumunk ciprusi szakmai tanulmányútjának legfontosabb tapasztalatait: http://blog.seed.hu/?lang=hu.

Minden kedves érdeklődőnek kellemes és hasznos időtöltést kívánuk honlapunkon!

Horváth Anna
projektmenedzser

SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány
1024 Budapest Rómer Flóris u. 22-24.
T: (+361) 212 21 79; (+3630) 619 33 69

ahorvath@seed.hu
seed@seed.hu
www.seed.hu