fbpx VáTEsz workshopok azoknak, akik komolyan gondolják! | SEED Alapítvány

VáTEsz workshopok azoknak, akik komolyan gondolják!

Hírlevél sorszáma: 
1
Kiküldés dátuma: 
2015. november 12, csütörtök

Mi a VáTEsz?

A Vállalkozást Támogató Eszközök (VáTEsz) a Seed Alapítvány vállalkozásfejlesztő képzésének része. Az elmúlt évek sikeres Dobbantó programjainak tapasztalatait felhasználó, modulokból - műhely + egyéni skype konzultáció- álló program-sorozat. A programsorozat 2015. november 26-án kezdődik!

Kiknek szól a VáTEsz?

Azért indítottuk ezt a programot, hogy a vállalkozás-fejlesztői alaptudást az eddiginél szélesebb körben is elérhetővé tegyük azok számára, akikneka Dobbantó 12 napos képzése túl nagy megterhelést jelentene, és előre rögzített időpontjaihoz nem, vagy nehezen tudnának alkalmazkodni.

Ezért a VáTEsz Önnek szól, ha ott munkál Önben a vágy, hogy beindítsa - akár a meglévő, akár az új - vállalkozását!

Ennek a programnak az Ön számára a következő eredményei lesznek: Megnyugtató válaszokat kap arra, hogy

  • Alkalmas-e egy vállalkozás vezetésére.
  • Életképes-e az üzleti ötlete.
  • Hogyan szerezzen vevőket.

Amennyiben belevág, akkor akár már másnap alkalmazható gyakorlati módszereket is kap a megvalósításhoz.

Miben más a VáTEsz?

A vállalkozása beindításához szükséges gyakorlati tudását Ön koncentráltan, mindösszesen 3 alkalommal, 1-1 napos műhely programon, plusz 3 alkalommal egyéni konzultáción a személyére és a vállalkozására szabottan szerzi meg.

Kik vezetik a műhelyeket és a konzultációkat?

Balázs Tibor, a SEED Alapítvány ügyvezetője

A változás jó. A változást generálni, előidézni és megélni nemes feladat. Szeretek a változások katalizátora lenni, és társak segítségével azokat az élet több területén megvalósítani.

Gyeszli Andrea, online marketing tanácsadó

Online marketinggel - weboldal tervezéssel, online hirdetésekkel, közösségi médiával - foglalkozik 5. éve. A családi közös cég mellett, nemrég elindította saját vállalkozását is. Fontosnak tartja, hogy a megváltozott fogyasztói szokásokhoz alkalmazkodva, új értékesítési és kommunikációs csatornákat kell keresni a vásárlók eléréséhez.

Muzsik Gyula, értékesítési tanácsadó-tréner

25 éve vállalkozó. Alapított és vezetett különböző vállalkozásokat, de mai napig az értékesítés, és - 2000 óta már trénerként is - a képzés a hivatása. Eddig közel 1000 értékesítő, értékesítési vezető, vállalkozó képzésében és mentorálásában vett részt. 2010 óta vállalkozások online marketing tanácsadásával is foglalkozik.

TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!
TUDJON MEG MÉG TÖBBET!

http://seed.hu/vatesz