fbpx Jelentkezések online adatlapja képzésekhez | SEED Alapítvány

Jelentkezések online adatlapja képzésekhez

Igényfelmérés

A jelentkezési lap az Ön és/vagy vállalkozása képzési igényeit méri fel és a SEED Alapítvány számára tájékoztató jellegű. Konkrét képzéseket csak megfelelő létszámmal indítunk költségtérítéses formában, amelynek feltételeit (dátum, helyszín, részvételi díj) az adott képzéssel kapcsolatban közzétesszük illetve közvetlenül értesítjük Önt.

Kérjük, válassza ki melyik képzésünk illetve tréningünk érdekli Önt, amelyre jelentkezne?

Kiscsoportos, tréning jellegű műhelymunka formában minimum 6 fő jelentkezése esetén. Ezen a műhelymunkán a többi résztvevővel közösen elsajátítja a Canvas üzleti modellezés alapjait, valamint esetpéldán keresztül a gyakorlatban is kipróbálja a tanultakat. A műhelymunka hétköznap délutáni-esti órákban kerül megrendezésre 16.00 - 20.00 óra között. Részvételi díj: 8000 Ft + ÁFA/Fő.
Egyedi vállalkozásra szabott üzleti modellezés 2x3órás műhelymunka formájában a vállalkozás döntéshozói és munkatársai részvételével. Ebben az esetben az elkészített üzleti modell a vállalkozás szellemi terméke. Kérje, egyedi ajánlatunkat! Az ajánlatadáskor figyelembe vesszük a vállalkozás nagyságát, létszámát és formáját is. Társadalmi, vagy nonprofit vállalkozások, civil szervezetek számára kedvezményt nyújtunk.
Egy adott vállalkozás Canvas üzleti modellezésének elkészítése külső résztvevők meghívásával. Ebben az esetben külső meghívottakból álló közösség a vállalkozás termékére és/vagy szolgáltatására vonatkozóan dolgoz ki különböző üzleti modelleket. Az elkészült modellek így publikusak a jelenlevők számára. A műhelymunka hétköznap délutáni-esti órákban kerül megrendezésre 16.00-20.00 óra között. Részvételi díj: 2500 Ft + ÁFA, a csoportokat minimum 10 fővel indítjuk.
Igény szerinti egyéni tanácsadás az üzleti modellezés módszertanáról, illetve a vállalkozás saját, egyedi Canvas modeléről, amelynek ára 8000 Ft + ÁFA/óra.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.