fbpx Új célcsoporttal és intenzív mentorálási folyamat lehetőségével bővül a Személyes Vállalkozói Mentorprogram | SEED Alapítvány

Új célcsoporttal és intenzív mentorálási folyamat lehetőségével bővül a Személyes Vállalkozói Mentorprogram

A megváltozott körülményekre reagálva új lehetőségekkel bővül az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében megvalósuló Személyes Vállalkozói Mentorprogram elnevezésű alprojekt. 

A programba mostantól az eddigi célcsoportba tartozó vállalkozások mellett, (női-, 35 év alatti fiatal-, és a generációváltó vállalkozások) azok a konvergencia régióban (Pest megye kivételével az ország összes megyéje) bejegyzett vállalkozással rendelkezők is jelentkezhetnek, akiknél a járvány kezdetétől (2020.03.11.) és annak hatására több mint 20%-kal visszaesett a bevétel, az ügyfélszám, a vállalkozás létszáma, vagy a vállalkozói tevékenység folytathatóságát alapjaiban rendítette meg a kialakult pandémiás helyzet. 

További változás, hogy az eddigi 12 hónapos mentorálás mellett lehetőség van intenzív, 6 hónapos (2 mentorálási alkalom/hó) vállalkozói mentorálás igénybevételére is.  A cél az, hogy a mentorált vállalkozások segítséget kapjanak megváltozott helyzetben egy tapasztalt szakértő által a gazdaságban végbemenő folyamatokhoz való alkalmazkodásban, a szükséges felzárkózásban, és a megnyíló új lehetőségek kihasználásában. Támogatást kapjanak a döntési pontok kiértékeléséhez, a helyes stratégiai irányok meghatározásához, megvalósításához.

A programban a részvétel díjmentes. Jelentkezni a www.vallalkozztudatosan.hu és a https://mentorprogram.seed.hu/ oldalon van lehetőség.


A GINOP-1.1.2-VEKOP-17 pályázati felhívás módosítás részletes ismertetése a www.palyazat.gov.hu oldalon tekinthető meg.