fbpx Utolsó lehetőség az első fórumon való részvételre! | SEED Alapítvány

Utolsó lehetőség az első fórumon való részvételre!

GYEREVISSZA

Már csak korlátozott létszámban lehet regisztrálni a Gyerevissza Program első fórumára, amelynek időpontja 2013. február elseje és kiemelt témája a "Kisgyermekes szülők újonnan vagy újbóli alkalmazása - Probléma vagy versenyelőny?". Nyitott szemlélettel, szakértők bevonásával foglalkozunk egy olyan lehetőséggel, amelyben minden érintett nyerhet! A fórumon gyakorlati példák megismerése mellett a legaktuálisabb szabályozási kérdésekben is frissíthetik tudásukat a résztvevők.

Előadóink: Ladics Viktória, HR-PARTNER Consulting ügyvezetője és tanácsadója, aki a TEDxSomlóiStWomen előadójaként már bemutatta vállalkozásának példaértékű történetét azaz„Hófehérke és az ázott kiskutyák” avagy mennyit ér egy kisgyermekes szülő, ha újra munkába áll?

Dr. Fodor T. Gábor, ügyvéd/munkajogász pedig „Az új Mt. hatálybalépésével kapcsolatos első tapasztalatok” -ról beszél nekünk, amelyhez a fórum vitájában mindenki hozzászólhat.

Időpont: 2013. február 1., 9.00-12.00 óra Helyszín: 1063 Budapest, Munkácsy u. 27. Részvételi feltételek:A fórumokon előzetes regisztrációt követően térítésmentesen lehet részt venni. A jelentkezők létszámakorlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjében töltjük fel a helyeket. Az előzetes online jelentkezést ide kattintva teheti meg. Kérdéseit, észrevételeit a gyerevissza@seed.hu email címre várjuk.