fbpx SEED hírlevél - 2013. január 29. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2013. január 29.

Hírlevél sorszáma: 
116
Kiküldés dátuma: 
2013. január 29, kedd
   
116. szám, 2013.01.29.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

Felhívás munkáltatóknak „A vállalati felelősségvállalás emberi oldala” fórum sorozat és támogatott képzésekben való részvételre

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési alapítvány szervezésében 2013-ban szakmai fórum sorozaton és képzéseken vehetnek részt „A vállalati felelősségvállalás emberi oldala” téma iránt érdeklődő cégek, szervezetek. A SEED Alapítvány több mint két évtizedes vállalkozásfejlesztési tevékenységének meghatározó eleme a vállalkozói kultúra fejlesztése, aminek szerves része a társadalmi és környezeti felelősségvállalás tudatos kezelése. Hiszünk benne, hogy a valódi felelősségvállalás saját szervezeten belüli megjelenése elengedhetetlen, így a munkavállalókkal való bánásmód meghatározó jelentőséggel bír. Legyenek Önök is részesei ennek a folyamatnak!

 Részletek...

 

Utolsó lehetőség az első fórumon való részvételre!

Már csak korlátozott létszámban lehet regisztrálni a Gyerevissza Program első fórumára, amelynek időpontja 2013. február elseje és kiemelt témája a "Kisgyermekes szülők újonnan vagy újbóli alkalmazása - Probléma vagy versenyelőny?". Nyitott szemlélettel, szakértők bevonásával foglalkozunk egy olyan lehetőséggel, amelyben minden érintett nyerhet! A fórumon gyakorlati példák megismerése mellett a legaktuálisabb szabályozási kérdésekben is frissíthetik tudásukat a résztvevők.

Az előzetes online jelentkezést ide kattintva teheti meg.

 Részletek...

 

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete következő klubeseménye

A rendezvény témája: Az exportsiker titka - Hogyan juthatunk külpiacra? - Külkapcsolati és exportlehetőségek mikro-és kisvállalkozások számára. Az egyesület tagjai, arra a kérdésre szeretnének választ kapni, hogy kisvállalkozóként hogyan tudnak sikeresen külpiacra jutni, külkapcsolataikat hatékonyan működtetni? A rendezvényen két rövid, gondolatébresztő előadás várható aktuális pályázati lehetőségekről, valamint egy sikeres külpiacra lépésről. Előadók: Holly Sára, Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA), Enterprise Europe Network regionális vezetője, valamint Illéssy Kata, Ille-Olla Kft. menedzsere. További információk az alábbi linken.

 

Jelentkezés leendő mentoroknak

Már érezte Ön is, hogy milyen nagy segítség lett volna vállalkozása elindításakor, ha valakit kérdezhet? Ha valaki őszintén elmondta volna, hogy a kudarcokból mit tanult és hogyan lett végül sikeres? Ha bármikor is ez a gondolat átsuhant Önben és most már régóta vállalkozását vezeti, akkor itt az idő, hogy megadja másnak ezt a kivételes lehetőséget! Keressük azokat a vállalkozókat, akik tapasztalataikkal mentorként szívesen segítenék kezdő vállalkozók mentorálását, azaz vállalkozásuk elindítását és segítését. A jelentkezés nem jelenti egyben a mentorrá válást. A kiválasztás több lépésben történik, ennek első lépése a jelentkezés. Minden jelentkezőnek válaszolni fogunk a határidő lejárta után. Jelentkezési határidő: 2013. február 15. Online jelentkezés itt.

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@seed.hu címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.