fbpx SEED hírlevél - 2012. december 4. | SEED Alapítvány

SEED hírlevél - 2012. december 4.

Hírlevél sorszáma: 
112
Kiküldés dátuma: 
2012. december 04, kedd
   
112. szám, 2012.12.04.  
 
Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozások
és civil szervezetek fenntartható fejlodését,
az esélyegyenloség érvényesülését.
  Ha az e-mail rendszere nem jeleníti meg jól ezt a hírlevelet, klikkeljen ide  
 

Meghívó a "Tégy a sikerért! - Aktivizáld a sültgalambod!" című Vállalkozónői Fórumra

A MENTOR-NET program keretén belül december 12-én Nyíregyházára várjuk azokat, akiket érdekel, mivel tudják felpörgetni a vállalkozásukat, azaz aktivizálni a saját sültgalambjukat. A rendezvényen szakértő előadóink segítségével keressük a választ többek között arra, érdemes-e alkalmaznunk mások jól bevált értékesítési praktikáit, és hogyan. Vállalkozónőként sokféle szerepnek kell megfelelnünk (cégvezető, szakember, feleség, családanya stb.). Előadónk segítségével körbejárjuk ezt a kérdéskört, és megnézzük, mit tehetünk, hogy sikeres vállalkozónőként meg tudjunk maradni nőnek. Tapasztalt média oktatónktól megtudhatjuk, hogyan tudunk rövid videós képanyagainkkal pénzt keresni az interneten. Élőben bemutatja, hogyan is kell ezt csinálni.

 Részletek...

 

Meghosszabbítottuk a jelentkezést a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program budapesti tréningjére

A „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program keretében újabb 12 napos kompetenciafejlesztő tréninget indítunk 2013. január 7-én  vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőknek Budapesten. A jelentkezési határidőt december 7., 24.00 óráig meghosszabbítottuk.

 Részletek...

 

Az első kommunikációs tréning a Gyerevissza Programban

Bardóczy Zsuzsanna (Roobycon Consulting Kft.) szavaival mutatjuk be a projekt első kommunikációs tréningjét, amelyet 2012. november 28-29-én valósult meg a SEED Alapítvány szervezésében.

 Részletek...

 

 

 

DEMETRAE találkozó Budapesten

A DEMETRAE – (GenDer GuidancE to enhance and support woMEn choices in the AgriculTuRAl field pathways and tools for Education and Vocational systems) azaz “Pályaválasztási döntést előkészítő és segítő módszertan nemek szerint specifikus elemeinek kidolgozása a mezőgazdasági oktatás és szakképzés területén” című projekt harmadik nemzetközi találkozójára került sor 2012. november 22-24-én, Budapesten a SEED Alapítvány szervezésében.

 Részletek...

 

Lezajlott a TEDxSomlóiStWomen

Sok lelkesedéssel, profi munkatársakkal és segítőkkel, elkötelezett szponzorokkal, a legjobb önkéntesekkel és a legnagyszerűbb közönséggel! Ezúton köszönjük előadóinknak (Hegedűs Dóra, Jaksity Kata, Kádár Zsuzsa, Kardos Horváth János, Kiss Balázs Kunó, Kriston Andrea, Ladics Viktória, Nagy Andrea, Patonai Ágnes, Szentirmai-Joly Zsuzsanna és Tar Judit) a felkészülés izgalmát, az együtt töltött órákat, a kitartásukat és a kiváló előadásaikat, amelyek nemsokára már a TEDxSomlóiStWomen Youtube oldalán fog újból „életre kelni” és ösztönözni minket a változásra és a változtatásra.

 Részletek...

 

Klímainnovációs-ötletverseny

Innovatív startup és kisvállalkozás fejlesztési támogatás, SME Voucher Bp 2012

Klíma-innovációs ötletversenyt hirdet a Climate-KIC Közép-magyarországi szervezete!
Környezettudatos és felelős szemléletre épülő vállalkozási ötleteket várnak, amelyekkel valós változás érhető el a klímavédelemben!
A Klíma-innovációs ötletverseny 140 000 euró összdíjazású, ahol a nyertesek maximum 20 000 euró vissza nem térítendő támogatást kapnak ötletük megvalósításához.
A verseny célja elsősorban az, hogy a megfelelő potenciállal rendelkező ötlet mögé jól működő vállalkozási háttér kiépítésében segítsen.

 Részletek...

 

"Path to low carbon growth" konferencia

Két napos szakmai kurzus, 2012. december 10-11.

A fenntarthatóság témaköre egyre inkább középpontba kerül a tudomány, az üzleti élet és a politika terén is. Kétnapos, intenzív, gyakorlatorientált szakmai képzésünkön a CO2 kibocsátás példáján keresztül egy olyan módszertan kerül ismertetésre, amely bármely fenntarthatósághoz kapcsolódó területen hasznosítható, pl. erőforrás menedzsment, energiagazdálkodás, stb.

 Részletek...

 
     
 
Leiratkozáshoz küldjön egy e-mailt a seed-hirlevel-unsubscribe@seed.hu címre.

Elérhetőség:
Cím: 1024, Budapest, Rómer Flóris u. 22-24. V/15.
Telefonszámok: (+361) 212 2179, (+361) 316 4987, +36 30 435-5317
Fax: (+361) 315 0195
Központi e-mail cím: seed@seed.hu
web: www.seed.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban már kért tőlünk ajánlatot, rendelt, regisztrálta magát a honlapunkon, részt vett rendezvényünkön vagy személyes ismeretség révén került velünk kapcsolatba.